Laituripaikkakatselmus

President-laituri-suvisaaristo-laituriasiantuntijat-laiturit

Laiturin valintaan vaikuttaa ennen kaikkea laituripaikan olosuhteet, mm. rannan tuuliolosuhteet, pohjan laatu ja vesisyvyys. Suomen olosuhteissa merkittäviä erityistekijöitä ovat myös talvi ja jäät sekä vedenkorkeuden vaihtelu. Laituripaikkakatselmus asiakkaan rannassa on ainoa oikea tapa selvittää perusteellisesti kaikki olosuhdetekijät, jotka vaikuttavat laiturin valintaan.

Olosuhteet

Laituripaikan sijainti, laiturin sijoittuminen tontilla ja rannan olosuhteet ovat merkittäviä tekijöitä laiturihankinnassa. Jokainen ranta on erilainen ja katselmuksella selvitämme kaikki laiturin valintaan vaikuttavat olosuhdetekijät.

Laiturin käyttötarkoitus

Laiturilla oleskellaan, laiturilta ongitaan ja laiturilta mennään uimaan, laituria voidaan käyttää myös veneenkiinnitykseen. Laituri hankitaan aina jotain käyttötarkoitusta varten. Laiturin käyttötarkoitus vaikuttaa myös oleellisesti laiturin valintaan. Esimerkiksi mitä isompi vene laituriin halutaan kiinnittää sitä enemmän vaaditaan laiturilta. Laiturin käyttötarkoituksen mukaan valitaan myös matalampi tai korkeampi laiturimalli.

Tilaa laituripaikkakatselmus rantaasi!

Ota yhteyttä, niin tulemme kartoittamaan rantasi olosuhteet ja selvitämme, mitä tulee huomioida laituria hankittaessa.

Ota yhteyttä!