Laiturimallisto, laiturit

Perus-Susanna-Sastamala2-laituriasiantuntijat-laiturit

LAITURIT

Laituriasiantuntija Vaasa tarjoaa käyttöösi Laakson Laiturit Oy:n laajan laiturivalikoiman, joka sisältää laiturit huvilarantaan sekä laiturit venesatamiin ja uimarannoille. Laiturit ovat kestäviä ja laiturit voidaan myös varustella monipuolisesti.

Laiturit omaan rantaan - Huvilalaiturit

Huvilalaiturivalikoimasta löytyvät eri kokoiset ja eri malliset laiturit mökki- ja huvilarantaan. Susanna -malliston laiturit käsittävät eri pituuksilla ja eri leveyksillä sekä eri kansikorkeuksilla olevat laiturimallit. President® -malliston laiturit ovat kookkaita ja erittäin  näyttävän näköisiä laitureita.

Lue lisää huvilalaitureista

 Laiturit venesatamiin - Satamalaiturit

Suunnittelemme ja toteutamme yhdessä Laakson Laitureiden kanssa venesatamat tapauskohtaisesti, ammattitaidolla. Valikoimasta löytyvät satamalaiturimallistot eri ponttonivaihtoehdoilla.

Lue lisää satamalaitureista

Laiturit uimarannoille - Uimalat ja uimalaiturit

Uimarannoille toimitettavat laiturit voidaan toteuttaa käyttämällä melkein mitä tahansa laiturielementtiä, riippuen laituripaikan olosuhteista ja halutusta kantavuudestä sekä toivotuista lisävarusteista. Esim. Matala-Susanna laituri on hyvin suosittu laiturielementti uimaloissa, sillä Matala-Susanna laiturin kansikorkeus on lähellä veden pintaa.

Lue lisää uimaloista